Voorbereiden op je bevalling

Het is het meer dan waard om te investeren in een goede voorbereiding op je bevalling. Je ziet vaak dat vrouwen die zich goed hebben voorbereid positiever terugkijken op hun bevalling en een gemakkelijkere start van het ouderschap hebben. Dit komt ook weer ten goede aan de hechting en de borstvoeding.
Deze voorbereiding hoef je niet helemaal alleen te doen. Ik help je hierbij op weg. Tijdens de zwangerschap hebben we ruim de tijd om tijdens de controles al een groot gedeelte van de voorbereiding te doen.

We zullen het uitgebreid hebben over pijn tijdens de bevalling, waar het voor dient en hoe je daar mee om kunt gaan. Ook gaan we na of er ergens angsten zitten en gaan hiermee aan de slag. Daarnaast doen we ontspannings- en ademhalingsoefeningen en werken we aan een positieve mindset. Daarnaast kan ik je eventueel ook doorverwijzen naar voor jou relevante deskundigen. Met de tools die ik je aanreik tijdens de zwangerschap ben jij al goed voorbereid op je bevalling.

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor het huren van een bevalbad (uitgezonderd hoes), TENS-apparaat en skippybal. Een baarkruk heb ik standaard altijd bij me.

Terug naar de homepage

Terug naar de homepage